Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Φίλτρα: Όλα
 1. Όλα
 2. Multiplayer για Παρέες
 3. Διαδραστικές Περιπέτειες
 4. Εξερευνητικές Αποδράσεις
 5. Τέχνη και Δημιουργία

Επίσης στο χώρο μας υπάρχουν και οι εξής εφαρμογές:

 • Star Wars- Trials on Tatooine: Κρατήστε «πραγματικά» ένα φωτόσπαθο και δείτε 1:1 το Millennium Falcon στο συναρπαστικό “Trials on Tatooine” (εφαρμογή σε μορφή demo).
 • Gnomes & Goblins: Κάντε φίλο το μικρό ξωτικό που κρύβεται στο παραμυθένιο μαγεμένο δάσος και θα σου κάνει ένα δώρο έκπληξη που θα σε ταξιδέψει (παιδικό- εφαρμογή σε μορφή demo).
 • Kodon: δημιουργήστε απίστευτη γλυπτική και ανακαλύψτε το “roomscale 3D sculpting”.
 • The VR Museum of Fine Arts: Δείτε κορυφαία έργα τέχνης του κόσμου σε ένα εικονικό μουσείο, χωρίς ουρές, προστατευτικά τζάμια και ασφάλεια να σας ενοχλεί.
 • Rec Room: παίξε με την παρέα σου διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια (παιδικό)
 • Quanero: γίνε εικονικός ντετέκτιβ και λύστε το μυστήριο ενός φόνου ταξιδεύοντας & χειριζόμενος το χρόνο
 • Snow Fortress: παίξε με τους φίλους σου φοβερό χιονοπόλεμο εικονικής πραγματικότητας (παιδικό)