Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Αρχαιολόγος VRανακαλύψτε τα μυστικά αιώνων

Ο Αρχαιολόγος VR είναι μια παραγωγή του The VR Project, και το πρώτο εκπαιδευτικό VR παιχνίδι στον κόσμο που μαθαίνει στα παιδιά τα πρώτα μυστικά της αρχαιολογίας.

Κατηγορία:
explore earth, space and beyond
Ημερομηνία παραγωγής:
2017
Παραγωγή:
The VR Project & Bolt Virtual

Το πρώτο εκπαιδευτικό VR παιχνίδι παραγωγής της μητρικής μας εταιρίας Bolt Virtual είναι γεγονός.

Archaelogist 1

Όλα τα παιδιά μπορούν γίνουν εικονικοί αρχαιολόγοι, και να ανακαλύψουν τα αντικείμενα που είναι κρυμμένα στα ερείπιά μιαςαρχαίας πόλης.

Archaelogist 2

Επισκεφτείτε μια αρχαία Ρωμαϊκή πόλη, εντοπίστε τα σημεία που κρύβονται τα αρχαία αντικείμενα και βρείτε τα εργαλεία σας.

Archaelogist 3

Ξεκινήστε την ανασκαφή σας και φέρτε στην επιφάνεια όλα τα αντικείμενα για να αποκτήσετε τον τίτλο του εικονικού αρχαιολόγου!

Archaelogist 4

Εξαιρετική υλοποίηση, μεγάλη διαδραστικότητα και το αγαπημένο των παιδιών που μας επισκέπτονται!

Archaelogist 5

Κάντε κράτηση τώρα!