Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Fallout 4 VRολόκληρος ο κόσμος του Fallout σε VR!

 

To όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα!

To Fallout 4 ήρθε στην Ελλάδα και σε εικονική πραγματικότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο The VR Project!

Κατηγορία:
interactive adventure
Ημερομηνία παραγωγής:
2017
Παραγωγή:
Bethesda Games Studios

To Fallout 4 VR έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου 2017. Το The VR Project το έφερε πρώτο στην Αθήνα την ίδια μέρα, και είμαστε το μοναδικό μέρος στην Αθήνα που μπορείτε να το παίξετε.

 Fallout photo 1

Το Fallout 4, η καταπληκτική μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια των Bethesda Game Studios και νικητής τουλάχιστον 200 βραβείων gaming, μεταξύ των οποίων DICE και BAFTA 'Game of the Year', επιτέλους έρχεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε VR.

Fallout photo 3

To Fallout 4 VR περιλαμβάνει όλο το παιχνίδι και όλα τα συστήματά του έχουν προσαρμοστεί με εξαιρετικό τρόπο για χρήση σε εικονική πραγματικότητα. Η ελευθερία που νιώθεις ανακαλύπτοντας τον κόσμο του Fallout γίνεται πραγματικότητα όπως ποτέ άλλοτε.

Fallout photo 5

Σαν ο μοναδικός επιζών του Vault 111 βρίσκεσαι σε ένα κόσμο που έχει καταστραφεί από πυρηνικό ολοκαύτωμα. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένας αγώνας επιβίωσης, και κάθε απόφασή σου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Welcome home!

Fallout photo 4

Παίξτε το παιχνίδι για το οποίο μιλάει η παγκόσμια κοινότητα gaming.

 

Ειδικές τιμές για Fallout 4 VR

Για 1 άτομο

1 άτομο για 1 ώρα: 12 ευρώ

1 άτομο για 2 συνεχόμενες ώρες: 20 ευρώ

1 άτομο για προαγορασμένες 5 ώρες: 50 ευρώ. Οι 5 ώρες μπορούν να παιχτούν όποτε επιθυμεί οι παίκτης, είτε μέσα σε μία μέρα είτε σε διαφορετικές μέρες.

 

 

Κάντε κράτηση τώρα!