Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Hell Dimension VRhorror FPS

Hell Dimension VR!

 

Category:
interactive adventure
Year of publication:
2017
Publisher:
Third Door Studio

Το Hell Dimension είναι ένα παιχνίδι horror FPS. Αποδράστε από την πόλη σας που καταστράφηκε από μυστηριώδη τέρατα!

Το Hell VR Dimension σας επιτρέπει να δοκιμάσετε διάφορα όπλα κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του gameplay. Δοκιμάστε τα πιστόλια, τα κυνηγετικά όπλα, τα όπλα μάχης και ακόμα και την ασπίδα! Τα όπλα που απαιτούν 2 χέρια είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά με συναρπαστικό παιχνίδι που δεν μπορεί να βρεθεί σε άλλα παιχνίδια FPS.

 Hell Dimension 2

Πάρα πολύ τρομακτικό; Παίξτε με άλλους παίκτες! Μέσω του multi-player παίξε σε πραγματικό χρόνο με έναν φίλο σου.

Το Hell Dimension παρέχει τη λειτουργία Survival καθώς και μια λειτουργία Challenge.

 Hell Dimension 2

Έχετε ολοκληρώσει το mode επιβίωσης; Μπράβο! Τώρα, δοκιμάστε το Challenge mode και πάιξτε online με παίκτες απ’ όλο τον κόσμο! 

Hell Dimension 1 

 

 

 

Book now!