Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

"Ready Player One"- βασισμένη στη ταινία του Spielberg

Ποιό είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που μπορείς να παίξεις τα 3 παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας εμπνευσμένα από την ταινία "Ready Player One"? Φυσικά το The VR Project. Παίξε τα Ready Player One: Oasis!

Κατηγορία:
Διαδραστικές περιπέτειες
Ημερομηνία παραγωγής:
2018
Παραγωγή:
Διάφοροι developers

Με την ευκαιρία της προβολής της νέας ταινίας του Steven Spielberg Ready Player One, με θέμα την εικονική πραγματικότητα, το studio της ταινίας έχει φροντίσει να δημιουργήσει μία σειρά από εμπειρίες VR που απευθύνονται στο κοινό της ταινίας, και όχι μόνο. Το The VR Project είναι το μοναδικό μέρος στην Αθήνα που μπορείτε να ζήσετε αυτές τις εμπειρίες στα καλύτερα μηχανήματα VR της παγκόσμιας αγοράς.  

RDO 1

Οι τρεις εμπειρίες είναι οι εξής:

RDO 2

Planet Gauntlet - Πλοηγηθείτε μέσα σε ένα φαινομενικά αχανές μπουντρούμι, ενώ οι απέθαντοι προσπαθούν να σας καταστρέψουν. Η συλλογή χρυσού θα βελτιώσει το σκορ σου και η κατανάλωση φαγητού θα αποκαταστήσει την υγεία σου, αλλά μόνο οι δεξιότητές σου θα σου επιτρέψουν να την βγάλεις αλώβητος από τη δοκιμασία.

 RDO 3

Planet Doom – Battleforthe OASIS - Βοηθήστε στο να σώσετε το OASIS κατακτώντας τα κύματα του IOI Sixers. Προχωρήστε μέσω των τάφρων του Planet Doom προς τις χιονισμένες πεδιάδες που περιβάλλουν το κάστρο του Anorak. Με ένα ισχυρό οπλοστάσιο θα πρέπει να σταματήσετε τους Sixers από το να αποκτήσουν τον έλεγχο του OASIS.

 RDO 6

Planet Doom – Riseofthe Gunters - Καταπολεμήστε μόνοι σας έναν σχεδόν ανίκητο στρατό εξαιρετικά εκπαιδευμένων IOI Sixers μόνο ή μαζί έως δύο φίλων σας! Προχωρήστε με προσοχή όταν νικήσετε τους Sixers, συλλέγετε τα νομίσματά τους, βρίσκετε power ups και προσπαθήστε να επιζήσετε από μια ανελέητη επίθεση υπερ-εκρηκτικής δράσης για όσο μπορείτε να επιβιώσετε. Το OASIS είναι δικό σου. Πάρτε το πίσω από το IOI μόνοι σας ή με έως και δύο συναδέλφους Gunters!

    

Κάντε κράτηση τώρα!