Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Arizona Sunshinezombie shooter

To καλύτερο zombie first-person shooter που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για VR!

Κατηγορία:
interactive adventure
Ημερομηνία παραγωγής:
2017
Παραγωγή:
Vertigo Games

To καλύτερο VR game για τους λάτρεις των zombies. 

 Arizona Sunshine 1

To Arizona Sunshine έχει σπάσει τα ταμεία και θεωρείται το καλύτερο VR παιχνίδι της κατηγορίας του. 

Arizona Sunshine 2

Είναι το πιο πετυχημένο zombie first-person shooter και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να παίζεται σε εικονική πραγματικότητα.

Arizona Sunshine 3

Είναι επίσης το καλύτερο multiplayer zombie shooter. Eίμαστε το μοναδικό μέρος στην Αθήνα που 4 φίλοι μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα το Arizona Sunshine σε HTC Vive.

Arizona Sunshine 4

 

Οι 4 παίκτες παίζουν σε κλειστό multiplayer γκρουπ από τον χώρο μας. Αν το γκρουπ έχει λιγότερους από 4 παίκτες, τότε μπορείτε να παίξετε με κάποιον παίκτη από την πολύ δραστήρια online διεθνή κοινότητα του Arizona Sunshine

 

Arizona Sunshine 5 

Κάντε κράτηση τώρα!