Στο the VR project μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα εφαρμογών που έχουν στόχο να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες:

 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε με το φανταστικό Tilt Brush. Ιδανικό για καλλιτέχνες, και επίδοξους καλλιτέχνες, που θέλουν να δημιουργήσουν σε περιβάλλον 3D.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Βιώστε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και περιπλανηθείτε σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να επισκεφθείτε.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Να διασκεδάσετε, να ζήσετε περιπετειώδεις στιγμές και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη μέσα από interactive εφαρμογές.

MULTIPLAYER ΓΙΑ ΠΑΡΕΕΣ

Ζήστε καταπληκτικές εμπειρίες παίζοντας ταυτόχρονα με τους φίλους σας στον ίδιο εικονικό κόσμο (μέχρι 4 άτομα) ή με άλλα άτομα από όλο τον κόσμο

Serious Sam VRσοβαρό multiplayer

Ένα από τα καλύτερα FPS της αγοράς σε εξαιρετική υλοποίηση VR

Κατηγορία:
interactive adventure
Ημερομηνία παραγωγής:
2018
Παραγωγή:
Croteam VR

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να είσαι ο Serious Sam; Θέλατε ποτέ να πολεμήσετε τις ορδές εξωγήινων του Mental με τα γυμνά χέρια σας; Λοιπόν, τώρα μπορείτε! 

Serious Sam 1

Μπείτε στη θέση του μεγαλύτερου ήρωα των Υπερασπιστών της Γης σε αυτή τη μοναδική προσομοίωση VR που βασίζεται στα αρχεία καταγραφής του Sam Stone από τη θητεία του ως καπετάνιος του Battlecruiser Saratoga. 

Serious Sam 2

Απολαύστε τις αποστολές που μετέτρεψαν τον Captain Stone στον μύθο που είναι σήμερα.

 Serious Sam 3

Το Serious Sam VR: The First Encounter’ είναι ένα FPS παιχνίδι με ξέφρενη δράση κατάλληλο για 1 μέχρι 4 παίκτες που μπορούν να παίξουν συνεργατικά, με διάφορες λειτουργίες για πολλούς παίκτες που παίζουνταυτόχρονα σε εικονική πραγματικότητα, όλα μέσω του καταπληκτικού συστήματος VR Serious Warp της Croteam

Serious Sam 4

 

Ελάτε μέχρι 4 φίλοι και παίξετε μαζί στο The VR Project: δείτε τι βλέπει ο Σαμ, αισθανθείτε τι αισθάνεται ο Σαμ και ανακαλύψτε τι είναι να είστε ο θρύλος.

 

Serious Sam 0 

 

Κάντε κράτηση τώρα!