Τιτανικός VR είπαν ότι είναι αβύθιστος

Τον θεωρούσαν αβύθιστο, αλλά έγινε το πιο διάσημο ναυάγιο της ιστορίας.

Τώρα και για πρώτη φορά, φορέστε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, βιώστε αυτό το ιστορικό γεγονός μέσα από τα μάτια εκείνων που το έζησαν και εξερευνήστε το ναυάγιο στα 3.784 μέτρα!

Κατηγορία:
            Εξερευνητικές αποδράσεις
Ημερομηνία παραγωγής:
           2018
Παραγωγή:
           Immersive Education

Μια μοναδική εμπειρία έγινε πλέον δυνατή μέσω της τελευταίας τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας που σας παρουσιάζει το 'The VR Project'!

Titanic 1

Ο Τιτανικός VR είναι αποτέλεσμα προετοιμασίας χρόνων, από την εταιρία που μας έδωσε την τεράστια VR επιτυχία του Apollo 11, και είναι ταυτόχρονα διαδραστική ιστορία επιβίωσης και προσομοίωση υποβρύχιας ανακάλυψης και εξερεύνησης.

Titanic 2

Ζήστε σε κινηματογραφική μορφή, σε πρώτο πρόσωπο και σαν επιζών σωσίβιας λέμβου, τη βύθιση του Τιτανικού σε εμβυθιστική εικονική πραγματικότητα. Η εμπειρία βασίζεται σε ιστορική αναπαράσταση των γεγονότων με βάση πραγματικές μαρτυρίες και τα ιστορικά στοιχεία.

Titanic 3

Γίνε κυβερνήτης τους βαθυσκάφους που ανακάλυψε το ναυάγιο και εξερευνήστε το και εξωτερικά και στους εσωτερικούς του χώρους στα 3.784 μέτρα.

Titanic 4

Παίξτε το ρόλο του συντονιστή της επιχείρησης εξερεύνησης και ολοκληρώστε διάφορες δοκιμασίες μέσα στο ναυάγιο.

Titanic 5

Ο Τιτανικός VR είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας και έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές. Ελάτε στο 'The VR Project' στο Μοναστηράκι, το μοναδικό προορισμό εικονικής πραγματικότητας στην Αθήνα, για να ζήσετε αυτή την καταπληκτική εμπειρία!

Titanic 6

 

Κάντε κράτηση τώρα!